IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

SC Aspera Teknoplus SRL (denumita in continuare “aspera-teknoplus.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Pitesti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J03/15/1996, cod fiscal RO8011552, telefon 0348807723, email aspera_teknoplus@yahoo.com.

Site – prin Site se va intelege domeniul www.aspera-teknoplus.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

SC Aspera Teknoplus S.R.L are sediul in B-dul Nicolae Balcescu , nr.2 , Pitesti si functioneaza la punctul de lucru deschis in str. Republicii ,nr. 60, Pitesti , Jud. Arges, Romania.
Email: aspera_teknoplus@yahoo.com.
Tel: 0348807723
Registrul Comertului J03/15/1996,
CUI: RO8011552
IBAN RO52 BTRL RONC RT03 2821 1801 deschis la Banca Transilvania

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre aspera-teknoplus.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al aspera-teknoplus.ro, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de aspera-teknoplus.ro intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care aspera-teknoplus.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la aspera-teknoplus.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre aspera-teknoplus.ro.

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre aspera-teknoplus.ro (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre aspera-teknoplus.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

CLIENT – Persoana fizica/Juridica ce a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre aspera-teknoplus.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea aspera-teknoplus.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre aspera-teknoplus.ro catre Client, inclusiv si utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre aspera-teknoplus.ro , indiferent de modalitatea de livrare;

 

DREPTURI DE MARCA

Numele Aspera Teknoplus, aspera-teknoplus.ro si logo-ul Aspera Teknoplus SRL sunt marci inregistrate de catre SC Aspera Teknoplus SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Aspera Teknoplus SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului aspera-teknoplus.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  aspera-teknoplus.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  aspera-teknoplus.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea aspera-teknoplus.ro si/sau al angajatului aspera-teknoplus.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: badea_felix@yahoo.com

 

CONTACT

aspera-teknoplus.ro publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site,Clientul permite aspera-teknoplus.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea aspera-teknoplus.ro de a contacta Clientul.

aspera-teknoplus.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care,Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează ( daca e disponibila opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS), se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea aspera-teknoplus.ro, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre aspera-teknoplus.ro  in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre aspera-teknoplus.ro, de catre Client apartinator al contului de Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul aspera-teknoplus.ro , care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Această Politică stabilește politica aspera-teknoplus.ro  privitoare la:

 1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor;
 2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
 3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil – de asemenea, definite mai jos).

Definiții fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?

“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?

„Prelucrarea” are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată?

Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care  aspera-teknoplus.ro prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul?

„Consimțământul” unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

aspera-teknoplus.ro colecteaza date cu caracter personal pe paginile Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca aspera-teknoplus.ro  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Client are dreptul de a obtine de la aspera-teknoplus.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul aspera-teknoplus.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor aspera-teknoplus.ro , Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către aspera-teknoplus.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre aspera-teknoplus.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei aspera-teknoplus.ro date cu caracter personal.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre aspera-teknoplus.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre aspera-teknoplus.ro  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2,Clientul se va adresa aspera-teknoplus.ro , prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

aspera-teknoplus.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate  aspera-teknoplus.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client exclusiv pe site.aspera-teknoplus.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

aspera-teknoplus.ro se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre aspera-teknoplus.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

aspera-teknoplus.ro garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

aspera-teknoplus.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informaţii generale colectate de  aspera-teknoplus.ro

aspera-teknoplus.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la badea_felix@yahoo.com sau la numărul de telefon:0722571009.

 1. Politica de utilizare Cookie-uri 
  Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. Aspera Teknoplus S.R.L.2. Ce sunt Cookie-urile? 
  Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).3. La ce sunt folosite Cookie-urile? 
  Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge „cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de „cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un „cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, aspera-teknoplus.ro va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.
  
          4. Ce Cookie-uri se folosesc? 
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de Vegis.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Conectoo, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul aspera-teknoplus.ro sunt companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, serviciile de email marketing, procesatorii de plăți online.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? ,
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
  
6. Contin Cookie-urile date personale? 
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor 
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.


POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu

 • Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont sau oricărui Client ce va apela la varianta de comanda rapida (fara cont)
 • Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre aspera-teknoplus.ro si client
 • aspera-teknoplus.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel aspera-teknoplus.ro. Clientul se poate adresa, in scris, companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
 • Fiecare utilizator poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Clienti.

Produse, servicii si preturi

 • aspera-teknoplus.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care aspera-teknoplus.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 • Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • aspera-teknoplus.ro poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.
 • Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 • Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, aspera-teknoplus.ro va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 • In cazul platilor online aspera-teknoplus.ro nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea aspera-teknoplus.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • In descrierea produselor si/sau serviciilor aspera-teknoplus.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

In ciuda eforturilor aspera-teknoplus.ro , avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre aspera-teknoplus.ro in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie. Pentru orice astfel de problema, aspera-teknoplus.ro va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

Pentru produsele cu disponibilitatea „in stoc furnizor”, aspera-teknoplus.ro nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Comanda online

 • Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca aspera-teknoplus.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de aspera-teknoplus.ro si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 • aspera-teknoplus.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de aspera-teknoplus.ro, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel aspera-teknoplus.ro si/sau partenerii acestuia;
  • realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;
 • Clientul poate renunta la o comanda efectuata
 • In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul aspera-teknoplus.ro , suma aceasta va fi returnata de catre aspera-teknoplus.ro in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 • In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre aspera-teknoplus.ro , din culpa sa sau din culpa unui tert, aspera-teknoplus.ro va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 • Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.
 • Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea aspera-teknoplus.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 • In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 • Comanda reprezintă oferta aspera-teknoplus.ro de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de către aspera-teknoplus.ro

Acceptarea comenzii dumneavoastră se face in momentul in care va notificăm pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în format electronic.

Disponibilitatea unui Produs va fi afisata pe aspera-teknoplus.ro dupa cum urmeaza:

 • in stoc”– produse care sunt fizic in depozitul aspera-teknoplus.ro
 • produs epuizat”– Produsul nu este disponibil in stocul aspera-teknoplus.ro .

 

Comanda telefonica

 • clientul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice

 

Livrarea comenzilor

 • Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului , exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii aspera-teknoplus.ro . De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor aspera-teknoplus.ro, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii aspera-teknoplus.ro prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 • Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea ”in stoc”, si in 3-5 zile lucratoare pentru comenzile in care cel putin 1 produs din cele comandate se afla in situatia de ”stoc epuizat”si livrabil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, aspera-teknoplus.ro va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese.

aspera-teknoplus.ro livrează în orice localitate din România.

Estimările de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, însă aspera-teknoplus.ro nu poate garanta un termen sau interval de livrare. aspera-teknoplus.ro va încerca de fiecare dată să anunțe clientul atunci când există posibilitatea întârzierii livrării, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare telefonică sau prin email.

Expedierea comenzilor cu livrare națională se face prin intermediul firmelor de curierat URGENT-CARGUS și FAN COURIER.

 

Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

 • Clientul aspera-teknoplus.ro poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:
  • Coletul prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturat gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele nu corespund descrierii;

Clientul are dreptul sa notifice in scris aspera-teknoplus.ro ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

 • Clientul se obliga sa notifice aspera-teknoplus.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 • Clientului care a notificat aspera-teknoplus.ro ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, aspera-teknoplus.ro, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.
 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care aspera-teknoplus.ro va suporta contravaloarea transportului.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele cu accesorii lipsa.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie  personalul calificat al unui service autorizat.

SC Aspera Teknoplus SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte moduri si/sau scopuri decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul aspera-teknoplus.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile”  garantia tinand seama de conditiile de folosire si montaj specifice produsului.

aspera-teknoplus.ro nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. aspera-teknoplus.ro are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

aspera-teknoplus.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Aspera Teknoplus SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0722571009 sau pe email la badea_felix@yahoo.com.

Orice conflict apărut între SC Aspera Teknoplus SRL și Client se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. SC Aspera Teknoplus SRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre acesta a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele de mai sus.

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre aspera-teknoplus.ro Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client si aspera-teknoplus.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC Aspera Teknoplus SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.vegis.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre aspera-teknoplus.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

aspera-teknoplus.ro se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator. Fac exceptie produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

 

DISPOZITII FINALE

aspera-teknoplus.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut cu notificarea prealabila a Clientului, acesta urmand a-si exprima acordul asupra modificarilor, in cel mult 3 zile. In cazul in care clientul nu isi exprima acordul/dezacordul asupra modificarilor, in interiorul termenului de 3 zile, se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificarilor intervenite asupra prezentelor termeni si conditii.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, aspera-teknoplus.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

aspera-teknoplus.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.